Στον Ρεθύμνης Πρόδρομο ο Άδωνις Γεωργιάδης

  • Dogma
ρεθύμνης

Τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο επισκέφθηκε την Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2022,  ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης

Ο κ. Γεωργιάδης βρέθηκε στα γραφεία της Μητρόπολης Ρεθύμνης για να ευχηθεί στον Μητροπολίτη κ. Πρόδρομο για την έναρξη της διακονίας του. Τον Υπουργό Ανάπτυξης συνόδευαν οι Βουλευτές  Ρεθύμνης κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης, Δωδεκανήσων κ. Μάνος Κόνσολας και Φωκίδας κ. Ιωάννης Μπουγάς.

Ο Ποιμενάρχης Ρεθύμνης υποδεχόμενος τον κ. Γεωργιάδη, υπογράμμισε την αξία της ανάπτυξης για ολόκληρη την πατρίδα μας και ιδιαίτερα για τον τόπο του Ρεθύμνου, ο οποίος έχει πολλές δυνατότητες και ικανούς ανθρώπους που εργάζονται με ζήλο προς την κατεύθυνση αυτή.

Επιπλέον, προσέφερε στον κ. Γεωργιάδη τοπικά προϊόντα, κρασί και ρακή από την Ιερά Μονή Αρκαδίου, μια υφαντή πετσέτα από την Ιερά Μονή της Αγίας Ειρήνης, μια ξυλόγλυπτη παραδοσιακή κρητική λύρα, μια ιερά εικόνα για το γραφείο του, καθώς και ένα οδηγό των προσκυνημάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Πριν την αναχώρησή του ο Υπουργός δεν παρέλειψε να διαβεβαιώσει τον εβασμιώτατο Ρεθύμνης ότι θα είναι πάντοτε, εκ της θέσεώς του, κοντά στο έργο της τοπικής Εκκλησίας.

ρεθύμνης

Φωτογραφίες: goodnet.gr

TOP NEWS