Συλλαλητήριο για την Μακεδονία LIVE – Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις

  • Dogma
συλλαλητήριο

– Συγκινητικός ο Μίκης Θεοδωράκης στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία – «Μίκη, αλλάζεις την ιστορία» του φωνάζουν – Ξεκίνησε με τη φράση: «Αδέρφια μου, φασίστες, τρομοκράτες» – «Είμαι πατριώτης, διεθνιστής και περιφρονώ και μάχομαι τον φασισμό σε όλες του τις μορφές και στην πιο επικίνδυνη μορφή του, την αριστερόστροφη» – «Να αφήσουμε τους Σκοπιανούς να πιστεύουν στον εθνικό τους μύθο – Εμείς να παραμένουμε πιστοί και ανένδοτοι στην ελληνικότητα της Μακεδονίας» – «Νομίζουν ότι τρωμε κουτόχορτο! Με κουτοπονηριές νομίζουν ότι απευθύνονται σε λαό ηλιθίων και γονατισμένων» – «Εγώ δεν ντρέπομαι όπως οι εθνομηδενιστές που μας κυβερνούν!» – Μίλησε για μειοψηφία που κυβερνά και καταστρέφει τη χώρα και για εξτρεμιστές που είναι δειλοί τρομοκράτες – Παρόντες επίσης Αντώνης Σαμαράς, Άδωνις Γεωργιάδης και Φραγκούλης Φράγκος, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Παναγιώτης Ψωμιάδης – Μια… γαλανόλευκη λαοθάλασσα το Σύνταγμα! Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου με ελληνικές σημαίες, πανό και συνθήματα – Βουλιάζουν Βασιλίσσης Σοφίας, Αμαλίας, Σταδίου, Φιλλελήνων, Μητροπόλεως, Ερμού – Παρακολουθήστε όλα όσα συμβαίνουν στην «καρδιά» της Αθήνας.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής, 04.02.2018, ξεκίνησαν να καταφθάνουν οι πρώτοι διαδηλωτές. Η πλατεία Συντάγματος έχει ήδη ντυθεί στα… γαλανόλευκα.

Εδώ να σημειωθεί πως υπήρξε ανάληψη ευθύνης από αναρχικούς για την επίθεση στο σπίτι του κενρικού ομιλητή του συλλαλητηρίου, Μίκη Θεοδωράκη.

Δείτε ζωντανή εικόνα από το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα:

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν στο συλλαλητήριο, μέσα από το live blogging του newsit.gr

TOP NEWS