Συλλαλητήριο – Μακεδονία LIVE: Αλόγιστη χρήση χημικών και επεισόδια στο Σύνταγμα!

  • Dogma
συλλαλητήριο

“Λαοθάλασσα” συγκεντρώθηκε στο Σύνταγμα για το συλλαλητήριο ενάντια στην Συμφωνία των Πρεσπών.Οι “ασχήμιες”, πάντως, δεν έλειψαν με χημικά και επεισόδια. Σοκάρει η εικόνα του τραυματισμένου φωτορεπόρτερ. Δείτε τι καταγγέλλει ο ίδιος στο βίντεο του newsit.gr. Παρακολουθήστε ζωντανά όλα όσα συμβαίνουν στο live blogging του newsit.gr με βίντεο και φωτογραφίες.

Ολοένα και περισσότερος κόσμος συγκεντρώνεται στο Σύνταγμα για το συλλαλητήριο ενάντια στην Συμφωνία των Πρεσπών. «Λαοθάλασσα» στο κέντρο της Αθήνας, ωστόσο οι «ασχήμιες» δεν λείπουν με χημικά και επεισόδια. Ελληνικές σημαίες, πανό με συνθήματα και παλμός από τους διαδηλωτές. Παρακολουθήστε ζωντανά όλα όσα συμβαίνουν στο live blogging του newsit.gr με βίντεο και φωτογραφίες.
Συλλαλητήριο ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών για την Μακεδονία πραγματοποιούν σήμερα, Κυριακή 20.01.2019, παμμακεδονικές οργανώσεις και επιτροπές στο Σύνταγμα. Όπως αναφέρει η παμμακεδονική Συνομοσπονδία σε ανακοίνωσή της, σε συνέχεια των προηγούμενων κινητοποιήσεων κάλεσε σε «μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση» ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών.

Επιπλέον, σύμφωνα με την παμμακεδονική Συνομοσπονδία, τη Δευτέρα θα ξεκινήσει πορεία διαμαρτυρίας από την πόλη των Πρεσπών η οποία θα καταλήξει στις 27 Ιανουαρίου στο Σύνταγμα.

Protest in Athens over Macedonia name change

Gepostet von RT am Sonntag, 20. Januar 2019

Διαβάστε περισσότερα στο www.newsit.gr

TOP NEWS