Συλλυπητήρια επιστολή Αρχιεπισκόπου προς τον Βασιλιά Κάρολο – Η σοφία και η πείρα της Βασίλισσας θα μείνουν ανυπέρβλητες για καιρό

  • Dogma
αρχιεπίσκοπος

Τα εκ βάθους καρδίας συλλυπητήριά του για την εκδημία της Α. Μ. Βασιλίσσης Ελισάβετ Β’ εκφράζει με επιστολή του προς τον Μεγαλειότατο Βασιλέα της Αγγλίας Κάρολο Γ’ και την Βασιλική Σύζυγο, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Την επιστολή του Μακαριωτάτου απέστειλε στον Εξοχώτατο Πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα κ. Μάθιου Τζέιμς Λοτζ, ο Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Γραφείου του κ. Ιωάννης Τσούρας με την παράκληση να την διαβιβάσει στον Βασιλέα.

Όπως σημειώνει ο Μακαριώτατος, η σοφία και η πείρα της Βασιλίσσης θα παραμείνουν ανυπέρβλητες για πολύ καιρό ακόμη. «Διαφυλάσσοντας ακόμη στη μνήμη μας τις αλησμόνητες στιγμές της πρόσφατης τιμητικής σας επίσκεψης στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, προσευχόμαστε όπως ο Πανάγαθος Θεός σας προσφέρει την εξ ύψους παρηγορία και ενδυναμώνει τη Μεγαλειότητά σας και την Βασιλική Οικογένεια σε αυτές τις δύσκολες ώρες της δοκιμασίας.», καταλήγει ο Μακαριώτατος.

Φωτογραφία αρχείου: Χρήστος Μπόνης

TOP NEWS