«Συμπεριφορά των παιδιών σε ανθρώπους με Άνοια»

  • Dogma

Το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος, σε συνεργασία με τις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άκτιος» και την Εταιρεία Alzheimer Αθηνών, διοργανώνει την προσεχή Τετάρτη 3 Μαρτίου στις 17.00, την τρίτη κατά σειρά ιστο-διάλεξη (Webinar) με θέμα την άνοια και το Αλτζχάιμερ.

Ο Δρ Κωστής Προύσκας, Ψυχολόγος – Δρ Γεροντολογίας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άκτιος», θα εισηγηθεί το θέμα: «Συμπεριφορά των παιδιών σε ανθρώπους με Άνοια».

Προ της Εισηγήσεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θερμοπυλών κ. Ιωάννης, Διευθυντής του Διορθοδόξου Κέντρου και Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πεντέλης, όπου και στεγάζεται το Κέντρο, θα απευθύνει χαιρετισμό-παρέμβαση, η οποία θα αποτελέσει μια ποιμαντική προσέγγιση του όλου ζητήματος.

Η παρακολούθηση του Webinar είναι δωρεάν μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων (zoom) και προϋπόθεση της συμμετοχής είναι η ηλεκτρονική δήλωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://forms.gle/47v7PARqwu7MQCbM7 έως την Τρίτη 2 Μαρτίου. Σημειωτέον ότι θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

(Πληροφορίες: 210-6523623 • aktios.seminars@aktios.gr)

Εκ της Ιεράς Συνόδου

της Εκκλησίας της Ελλάδος

Webinar_Diorthodokso_3_3_21new

TOP NEWS