Συναντήσεις Αρχιεπισκόπου

  • Dogma
Αρχιεπίσκοπο

Μέλη του Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο. 

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης
Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου Μεταμοσχεύσεων «Δρομέας» κ. Ιωάννης Αρκάς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Αθλουμένων Νεφροπαθών κ. Αθανάσιος Αναχουρλής ενημέρωσαν τον Αρχιεπίσκοπο για τους σκοπούς και τις δράσεις της Ομοσπονδίας, ενώ εξέφρασαν και την επιθυμία να δημιουργηθεί ένα αθλητικό κέντρο Νεφροπαθών.

Στην συνέχεια τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκαν τα μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών, για να τον ευχαριστήσουν για την αμέριστη συμπαράστασή του, ενώ συζήτησαν για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο υπό την αιγίδα της Αρχιεπισκοπής.

Η Μεγάλη αυτή εκδήλωση, με τον διάσημο πιανίστα Μπόρις Μπερεζόβσκι – Boris Berezovsky, έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, και θα πραγματοποιηθεί από τον Πανελλήνιο Σύλλογό Παραπληγικών (ΠΑ.Σ.ΠΑ) στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στις 8 Οκτωβρίου (20.30).

Το κοινό της Αθήνας θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια αριστουργηματική συναυλία με διάσημες μελωδίες και μουσικές για μπαλέτο, βαλς μαζούρκες, σερενάτες και έργα για πιάνο και ορχήστρα των Φρεντερίκ Σοπέν και Πιότρ Ιλιτς Τσαϊκόφσκι, ερμηνευμένα από κορυφαίος δεξιοτέχνες του είδους.

Με τον Boris Berezovsky θα συμπράξει η φημισμένη Ρωσική Κρατική Ορχήστρα Εγχόρδων της Φιλαρμονικής της Μόσχας (State Academic Chamber Orchestra of Russia, of the Moscow Philharmonic) μια από τις κορυφαίες ορχήστρες εγχόρδων του κόσμου που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην χώρα μας υπό την μουσική διεύθυνση του Αλεξέι Ούτκιν Aleksei Utkin.

Αμέσως μετά τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε ο τ. Περιφερειάρχης κ. Ιωάννης Σγουρός και συζήτησαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

TOP NEWS