Συναντήσεις Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου – Στην Αρχιεπισκοπή ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ

  • ΔΟΓΜΑ

Συναντήσεις πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος με τον Γενικός Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ κ. Αντώνιο Οικονόμου, Διπλωματικό εκπρόσωπο της Unicef κ. Calestini, τον Καθηγητή Γενικής Εκκλησίαστικής Ιστορίας κ. Αθανάσιο Καψάλη και μέλη του Πανελλήνιου Θεολογικού Συνδέσμου «ΚΑΙΡΟΣ». 

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ κ. Αντώνιος Οικονόμου, ο οποίος θέλησε να συναντηθεί με τον Μακαριώτατο και να πάρει την ευχή του.

Στην συνέχεια τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε ο κ. Luciano Calestini, Διπλωματικός εκπρόσωπος της Unicef. Ο κ. Calestini ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τις δράσεις και τους σκοπούς του Οργανισμού, καθώς και για τα μελλοντικά σχέδια.

Κατόπιν, ο Αρχιεπίσκοπος συναντήθηκε με τον Καθηγητή Γενικής Εκκλησίαστικής Ιστορίας και Πρόεδρο του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθήνας κ. Αθανάσιο Καψάλη.

Το μεσημέρι επισκέφθηκαν τον Μακαριώτατο ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Θεολογικού Συνδέσμου «ΚΑΙΡΟΣ» κ. Καρακόλης Χρήστος συνοδευόμενος από το Μέλος του Δ.Σ. κ. Τζίνο Γεώργιο και τον Καθηγητή κ. Σταύρο Γιαγκάζογλου. Ο κ. Καρακόλης εξέφρασε την χαρά του για την συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο σημειώνοντας πως με αφορμή την έναρξη της θητείας του νέου Δ.Σ. του Πανελλήνιου Θεολογικού Συνδέσμου «ΚΑΙΡΟΣ» θέλησαν να πάρουν την ευχή του Μακαριωτάτου.

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

TOP NEWS