Συναντήσεις Κερκύρας Νεκταρίου

  • Dogma
κερκύρας

Ο Μητροπολίτης Κερκύρας επεσήμανε ότι η Εκκλησία…στέκεται πάντοτε με καλή διάθεση στο πλευρό όσων επιθυμούν να διακονήσουν τόσο την Περιφερειακή όσο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αποσκοπούσα στο καλό του τόπου

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο επισκέφθηκαν την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 κατά σειράν η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Μερόπη Υδραίου και εκ νέου υποψήφια, συνοδευόμενη από συνεργάτες της, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου και εκ νέου υποψήφια, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας κ. Γιώργος Καρύδης με συνεργάτες του και ο υποψήφιος Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας κ. Τάκης Μεταλληνός με συνεργάτες του.

Ο Σεβασμιώτατος Κερκύρας συζήτησε με όλες και όλους θέματα τοπικού ενδιαφέροντος και επεσήμανε ότι η Εκκλησία, στα πλαίσια των διακριτών ρόλων που προβλέπει το Σύνταγμα της Ελλάδας, στέκεται πάντοτε με καλή διάθεση στο πλευρό όσων επιθυμούν να διακονήσουν τόσο την Περιφερειακή όσο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αποσκοπούσα στο καλό του τόπου, και ευχήθηκε σε όλες και όλους καλή επιτυχία στον αγώνα τους.

TOP NEWS