Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με την Υφυπουργό Εσωτερικών

  • Dogma
αρχιεπισκόπου

Συνάντηση με την Υφυπουργό Εσωτερικών κυρία Μαρίνα Χρυσοβελώνη είχε το απόγευμα της Πέμπτης (20/12) ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Μετά τη συνάντηση η κυρία Χρυσοβελώνη δήλωσε στον 89,5 ότι : «Ήταν μια επίσκεψη οφειλόμενη προς τον Αρχιεπίσκοπο. Από την στιγμή που ανέλαβα τα καθήκοντά μου ως Υφυπουργός αρμόδια για θέματα ισότητας ήθελα να πραγματοποιήσω αυτή την επίσκεψη. Νομίζω ότι και εν όψει των Χριστουγέννων και του νέου έτους ήταν μια καλή ευκαιρία για να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα με υγεία ,αγάπη ,ενότητα. Να είναι μια ευλογημένη χρονιά. Κάναμε έναν διάλογο και ενημέρωσα τον Αρχιεπίσκοπο για θέματα της αρμοδιότητός μου. Με τα θέματα που εγώ ασχολούμαι και κυρίως το Χαρτοφυλάκιο της ισότητας των φίλων είναι επιβεβλημένο να έχει ως αρωγό την Εκκλησία”.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης με την Υφυπουργό Εσωτερικών τα εξής : “Θέλω και εγώ να εκδηλώσω τη χαρά μου για τη συνάντηση αυτή. Είχαμε από πολύ καιρό αλληλουποσχεθεί ότι θα βρεθούμε να συζητήσουμε. Με την κυρία Υπουργό πέρα από τις ευχές που ανταλλάξαμε συζητήσαμε και διάφορα κοινωνικά θέματα , αρμοδιότητος της οικογένειας και διαφόρων συμβάντων μέσα στην κοινωνία. Αρκετό υλικό υπάρχει για συνεργασία και θα δώσουμε και συνέχεια”.

αρχιεπισκόπου

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Κώστας Παππάς
φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Πηγή: Ecclesia

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ