Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου με τη Διοίκηση ΚΤΥΠ ΑΕ

  • Dogma
διοίκηση

Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμο και τον Θεοφιλεστατο Πρωτοσύγκελλο της Αρχιεπισκοπής, επίσκοπο Θεσπιών κ. Συμεών, συνόδευσαν την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ, Γιάννης Χαρωνίτης, η Αντιπρόεδρος της Εταιρείας, Στέλλα Πολίτου και το μέλος του ΔΣ, Ευαγγελία Γεωργούλα σε επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Παιδείας, Πολιτισμού και Εθελοντισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στον Αυλώνα Αττικής.

Πραγματοποιήθηκε συζήτηση, ενημέρωση και ξενάγηση στους χώρους όπου προγραμματίζονται να υλοποιηθούν έργα που θα ενισχύσουν τις υποδομές του Κέντρου.

Ήδη, η Αρχιεπισκοπή Αθηνών και η ΚΤΥΠ ΑΕ βρίσκονται σε στενή συνεργασία και έχουν υπογράψει δυο Προγραμματικές Συμβάσεις οι οποίες αφορούν:

α) στο έργο ανέγερσης Ιερού Ναού εντός του Κέντρου, για το οποίο οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν έως το τέλος της χρονιάς, καθώς και

β) στη μελέτη και δημοπράτηση εκ μέρους της ΚΤΥΠ ΑΕ του έργου ανέγερσης “Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων” και κοιτώνων φιλοξενίας.

Μέσα στο επόμενο διάστημα πρόκειται να υπογραφεί και τρίτη Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Αρχιεπισκοπής Αθηνών και ΚΤΥΠ ΑΕ η οποία θα αφορά στο έργο διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου των εγκαταστάσεων.

διοίκηση

TOP NEWS