Σύναξη Ιεροπαίδων Μητροπόλεως Φθιώτιδος

  • Dogma
φθιώτιδος

Είναι σε όλους γνωστό, ότι η Μητρόπολη Φθιώτιδος ιδιαιτέρως ενδιαφέρεται και φροντίζει τα παιδιά του Ιερού Βήματος και του Αναλογίου με διάφορες εκδηλώσεις ποιμαντικού ενδιαφέροντος, τις οποίες κατά καιρούς διοργανώνει και με τις οποίες επιδιώκει την πνευματική κατάρτιση και εκκλησιαστική μόρφωση των μικρών συνεργατών της.

Οι συνάξεις των Ιεροπαίδων της Μητρόπολης Φθιώτιδος, είναι ωραίες εκδηλώσεις και από πλευράς εικόνας αλλά και περιεχομένου. Τα μικρά και μεγάλα αγόρια αντιλαμβάνονται ότι έχουν στην Εκκλησία ένα ιερό ρόλο, είναι βοηθοί των Ιερέων και των Ιεροψαλτών και ότι είναι οι μελλοντικοί συνεργάτες στο Ενοριακό έργο. Για τα μικρά και μεγαλύτερα παιδιά της Εκκλησίας η θεία Λατρεία είναι ένα μεγάλο Σχολείο, το οποίο τους προσφέρει γνώσεις και βιώματα αξέχαστα για πάντα.

Με σκοπό και πάλι την αναθέρμανση της αγάπης της Εκκλησίας προς τους Ιερόπαιδες διοργανώνουμε εόρτια εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως, την Τετάρτη 27η Δεκεμβρίου, στις 10:00 το πρωί .

Μετά την εορτή ο Ποιμενάρχης Φθιώτιδος θα προσφέρει σε όλα τα παιδιά ευλογίες και πλούσια κεράσματα.

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου  και ώρα 10:00 το πρωί.Σύναξη Ιεροπαίδων της Ιεράς Μητροπόλεως. Στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου.

TOP NEWS