Σύναξη Στελεχών του Γραφείου Νεότητος Μητρόπολης Φθιώτιδος

  • Dogma
νεότητος

Σύναξη με τα Στελέχη του Γραφείου Νεότητος, των Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 19 Ιουνίου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου,  το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως .

Ο Υπεύθυνος Νεότητος Πανοσιολ.  Αρχιμ π. Αμβρόσιος Αναστασίου Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Αντινίτσης,  καλωσόρισε τους νέους και τις νέες και απηύθυνε τον χαιρετισμό του εκφράζοντας τις ευχαριστίες του  που και φέτος θα προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στις Κατασκηνώσεις.

Ο π. Αμβρόσιος παρουσίασε σε όλους τους Αρχηγούς των τεσσάρων περιόδων και απάντησε σε ερωτήματα των ομαδαρχών, τα οποία αφορούσαν την  δομή και την οργάνωση της φετινής Κατασκηνωτικής  περιόδου.

Στην συνέχεια το λόγο πήραν η Αρχηγός της Α περιόδου των κοριτσιών κα Βασιλική  Φράγκου, και ο κ. Νικόλαος Κλασσίνας,  ο οποίος ως εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως μας  στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Στελεχών Κατασκηνώσεων των Ιερών Μητροπόλεων, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ενημέρωσε τα στελέχη για τα πορίσματα του Συνεδρίου.

Ακολούθησε διάλογος και εποικοδομητική συζήτηση, κατά την διάρκεια του οποίου τα Στελέχη  κατέθεσαν τις δικές τους προτάσεις μέσα από την  εμπειρία της ζωής τους στις Κατασκηνώσεις.

Τέλος,  ο π. Αμβρόσιος μετέφερε σε όλους τις πατρικές ευχές και ευλογίες  του Ποιμενάρχου μας κ. Νικολάου για μια καλή και πετυχημένη Κατασκηνωτική χρονιά.

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ