Συνεχίζεται η φιλανθρωπική δραστηριότητα της Μητροπόλεως Πειραιώς

  • Δόγμα

Συνεχίζεται το φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως Πειραιώς καί αυτές τις εορταστικές ημέρες. Σύμφωνα με Ανακοίνωση της Μητροπόλεως, το φιλανθρωπικό έργο περιλαμβάνει πολλούς τομείς και πτυχές της καθημερινότητας των πολιτών. Ακολουθεί η σχετική Ανακοίνωση: Τούτες τις άγιες ημέρες η προσπάθεια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς για την ανακούφιση των εμπερίστατων αδελφών μας συνεχίζεται αμείωτη. Η αλληλεγγύη μας […]

Συνεχίζεται το φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως Πειραιώς καί αυτές τις εορταστικές ημέρες. Σύμφωνα με Ανακοίνωση της Μητροπόλεως, το φιλανθρωπικό έργο περιλαμβάνει πολλούς τομείς και πτυχές της καθημερινότητας των πολιτών.

Ακολουθεί η σχετική Ανακοίνωση:

Τούτες τις άγιες ημέρες η προσπάθεια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς για την ανακούφιση των εμπερίστατων αδελφών μας συνεχίζεται αμείωτη.

Η αλληλεγγύη μας και η προσφορά αγάπης προς τους αναξιοπαθούντες αδελφούς μας που η καθημερινότητά τους είναι ένας διαρκής Γολγοθάς, δεν σταματούν ποτέ.

Η «Πειραϊκή Εκκλησία» στηρίζει τις πολύτεκνες οικογένειες, τα ορφανά παιδιά, τα μοναχικά άτομα, τους ανήμπορους ηλικιωμένους, τους ασθενείς, τους πυρόπληκτους, τους εξαρτημένους από ουσίες νέους. Στήριξε κι εσύ την μεγάλη φιλανθρωπική δράση της Πειραϊκής Εκκλησίας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. «Δανείζει Θεώ ο ελεών πτωχόν».

Κι ας μην ξεχνάμε ότι σε αυτήν την προσπάθεια, δεν περισσεύει κανείς.

Για περισσότερες πληροφορίες  καλέστε στο 2104118640. Επισκεφθείτε, επίσης, την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς  imp.gr και συγκεκριμένα την ενότητα «Βοήθησε κι εσύ».

Αριθμός Λογαριασμού191/29600870

IBAN: GR 1601101910000019129600870

Swift Code: ETHNGRAA

Τράπεζα: Εθνική

TOP NEWS