Συνεχίζονται οι εγγραφές στις Σχολές Βυζαντινής Μουσικής και Αγιογραφίας της Ι. Μητροπόλεως Σπάρτης

  • Δόγμα

Η έναρξη των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί εντός του Οκτωβρίου ενώ τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι: Φορητής εικόνας, Τοιχογραφίας, Παιδικό τμήμα και  Τμήμα εξ’ αποστάσεως. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν επιμορφωτικά σεμινάρια.  Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 697 6071156.

Από την Σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής ‘’Πέτρος ο Λακεδαιμόνιος’’ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας γνωστοποιείται, ότι οι εγγραφές για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, πέρα από τις ημερομηνίες που έχουν γίνει γνωστές για Σπάρτη, Μολάους και Νεάπολη, θα συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Ιδιαίτερα στο παράρτημα Νεαπόλεως, ο αγιασμός θα τελεσθεί το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 12.00 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου. Σημειώνεται ότι, πέρα από τμήματα βυζαντινής μουσικής, θα λειτουργήσει τμήμα διδασκαλίας και εκμάθησης ύμνων, όπως και χορωδία παραδοσιακής μουσικής.

Επίσης ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά στην Σχολή Αγιογραφίας «Φώτης Κόντογλου» της Ιεράς Μητροπόλεώς μας. Η έναρξη των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί εντός του Οκτωβρίου ενώ τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι: Φορητής εικόνας, Τοιχογραφίας, Παιδικό τμήμα και  Τμήμα εξ’ αποστάσεως. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν επιμορφωτικά σεμινάρια.  Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 697 6071156.

TOP NEWS