Συνεχίζονται οι Περιφερειακές Εκδηλώσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος για το 1821

  • Δόγμα

   Συγκεκριμένα, την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας, περατώνοντας την υλοποίηση των προγραμματισμένων επετειακών εκδηλώσεων, παρουσιάζει την προγραμματισμένη καταληκτήρια Ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου

Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι Συνοδικές και Περιφερειακές εκδηλώσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος για τη συμπλήρωση 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821. Κατ’ αυτές τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφυλάξεως από τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας, περατώνοντας την υλοποίηση των προγραμματισμένων επετειακών εκδηλώσεων, παρουσιάζει την προγραμματισμένη καταληκτήρια Ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου με θέμα: «Το ήθος των Ηρώων και Αγωνιστών για ελευθερία κατά την Ελληνική Επανάσταση του 1821».

Λόγω των περιοριστικών μέτρων η Ημερίδα μαγνητοσκοπήθηκε και θα μεταδοθεί διαδικτυακώς, από το κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως στο YouTube, με τίτλο:   Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας – Εορτασμός 200 Ετών και στον σύνδεσμο:   https://www.youtube.com/channel/UC1EBZ9K3rzuOnfrC_ysg0WA

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος για το 1821 μπορείτε να επισκέπτεστε τον διαδικτυακό ιστότοπο www.ekklisia1821.gr, που ειδικώς δημιουργήθηκε για το σύνολο των επετειακών δράσεων του έτους αυτού, καθώς και τους αντίστοιχους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: FacebookTwitterInstagram, Youtube (@ekklisia1821).

Εκ της Ι­ε­ράς Συ­νό­δου της Εκκλησίας της Ελλάδος

TOP NEWS