Συνέλαβαν Λαμιώτη που καλούσε τους πιστούς να κάνουν «ντου» στις εκκλησίες!

  • Dogma
λαμιώτη

Ο 32χρονος επαγγελματίας από τη Λαμία μαζί με έναν ακόμη συνεργό του, φέρεται να κολλούσαν αφίσες και να πετούσαν τρικάκια καλώντας τους πιστούς να εισβάλουν στις εκκλησίες το Μεγάλο Σάββατο στην Ανάσταση. Κάποιοι άλλοι έφτασαν σε σημείο να απειλούν ακόμη και τον Μητροπολίτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport στο αυτόφωρο θα οδηγηθεί ένας 32χρονος από τη Λαμία ο οποίος μαι με έναν ακόμη συνεργό του, ο ποιος αναζητείται, αναρτούσαν αφίσες και πετούσαν τρικάκια, καλώντας τους πιστούς να εισβάλουν στις εκκλησίες.

Χθες το LamiaReport δημοσίευσε την αφίσα που είχαν αναρτήσει σε εικόνισμα στο κέντρο της πόλης, στη συμβολή των οδών Υψηλάντη και Καζούλη.

Το κάλεσμα ανέφερε συγκεκριμένα: «ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ… ΑΛΛΙΩΣ ΣΚΛΑΒΙΑ :-(» με το μήνυμα να κλείνει με τα κατάλληλα σημεία στίξης που σχηματίζουν θλιμμένη φατσούλα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος μαζί με έναν φίλο του είχαν πετάξει «τρικάκια» με το ίδιο περιεχόμενο, στην περιοχή του Δομοκού, ενώ είχαν τοποθετήσει αφίσες και σε εκκλησίες του Δομοκού.

Επίσης στον περιβάλλοντα χώρο του Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας είχε αναρτηθεί ακόμη μια αφίσα που έγραφε: «ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».

Ο 32χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σε έλεγχο που εγινε στην επιχείρηση του, που διατηρεί στη Λαμία και στο αυτοκίνητο του, βρέθηκε και κατασχέθηκε υλικό με ανάλογο περιεχόμενο.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport απειλητικά μηνύματα και επιστολές έχει δεχτεί και ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών, ωστόσο σύμφωνα με το περιβάλλον του ο ίδιος δεν το δημοσιοποίησε, για να μην ρίξει λάδι στη φωτιά, αφού το 99,9% των πιστών ακολουθεί τις οδηγίες της Μητρόπολης και της Ιεράς Συνόδου και οτιδήποτε άλλο αποτελεί μεμονωμένες περιπτώσεις.

Πηγή: lamiareport.gr

TOP NEWS