Σύρου Δωρόθεος: Να εφοδιάσουμε την ψυχή των παιδιών με πίστη, ελπίδα και σοφία Θεού, ώστε να μη βρεθούν σε οδυνηρά αδιέξοδα

  • Dogma
σύρου

Στον Ενοριακό Ναό της Αγίας Σοφίας Άνω Γαυρίου τέλεσε την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου τον Εόρτιο Εσπερινό ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ . Ο εσπερινός για την εορτή της Αγίων Σοφίας, Αγάπης, Πίστεως και Ελπίδας, τελέστηκε  με την παρουσία του Δημάρχου Άνδρου κ. Δημ. Λοτσάρη, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων , των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων Άνω […]

Στον Ενοριακό Ναό της Αγίας Σοφίας Άνω Γαυρίου τέλεσε την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου τον Εόρτιο Εσπερινό ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ .

Ο εσπερινός για την εορτή της Αγίων Σοφίας, Αγάπης, Πίστεως και Ελπίδας, τελέστηκε  με την παρουσία του Δημάρχου Άνδρου κ. Δημ. Λοτσάρη, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων , των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων Άνω Γαυρίου και Μπατσίου, του Διοικητού και Υποδιοικητού της Ναυτικής Βάσης Αμμολόχου, του Διευθυντή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Άνδρου, Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, των διατελεσάντων Επάρχου Άνδρου κ. Μαλταμπέ και Δημάρχου Άνδρου κ. Σουσούδη και πλήθους Ανδρίων από το Γαύριο, τη Χώρα και άλλες περιοχές.
Κηρύσσων τον θειο λόγο, ο κ. Δωρόθεος Β’ ανεφέρθη στη δυσκολία της σωστής ανατροφής των παιδιών σήμερα και υπογράμμισε την ευθύνη της κοινωνίας και, κατά πρώτον, του κυττάρου της, της οικογένειας, να εφοδιάσουν την ψυχή των παιδιών με πίστη, ελπίδα και σοφία Θεού, ώστε να μη βρεθούν σε οδυνηρά αδιέξοδα.

Ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Εφημέριο του Ναού, Αρχιμ. Καλλίνικο Τσούση για τη διακονία του στις Ενορίες του Γαυρίου, τους συμμετάσχοντες Εφημερίους και τους Ιεροψάλτες και ευχήθηκε σε όλους για το αρξάμενο φθινόπωρο.

TOP NEWS