Τα έψαλλαν στον Ιεραπύτνης Κύριλλο

  • Dogma
ιεραπύτνης

Μαθητές του 3ου Γυμνασίου Ιεράπετρας, έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης Κύριλλο.

Το πρωί της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου 2022 ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος δέχθηκε τους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Ιεράπετρας, οι οποίοι έψαλλαν με τη συνοδεία μουσικών οργάνων τα παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Με τις μελωδίες τους οι μαθητές και μαθήτριες του 3ου Γυμνασίου Ιεράπετρας δημιούργησαν μια γιορτινή ατμόσφαιρα ενόψει της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων.

Τους μαθητές συνόδευαν η Μουσικός του σχολείου κ. Βασιλική Σχοινά και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Εμμανουήλ Βασιλάκης με επικεφαλής τον Υποδιευθυντή και Θεολόγο καθηγητή κ. Δημήτριο Χοϊλού, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν ευχές με τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο.

Μετά το καθιερωμένο κέρασμα, ο Σεβασμιώτατος μαζί με τις εγκάρδιες ευχές του για τις επικείμενες εορτές του αγίου Δωδεκαημέρου και για καλή πρόοδο, πρόσφερε στους μαθητές και τους συνοδούς τους Εκπαιδευτικούς χριστουγεννιάτικες κάρτες και το ημερολόγιο της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας για το νέο έτος 2023.

TOP NEWS