Τα κλασσικά Χριστουγεννιάτικα Παραμύθια «ζωντάνεψαν» στον Άγιο Στυλιανό Γκύζη

  • Dogma
Άγιο Στυλιανό

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, τα παιδιά των Κατηχητικών Νεανικών Συντροφιών της ενορίας Αγίου Στυλιανού Γκύζη υποδέχτηκαν συγγενείς και φίλους στην εκδήλωσή τους για τον εορτασμό των Χριστουγέννων.

Συγγραφείς λιγότερο ή περισσότερο γνωστοί, όπως ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, ο Κάρολος Ντίκενς, ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, ο Ρούμπεν Σάιλλενς, και ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος ενέπνευσαν το θεατρικό δρώμενο που παρουσίασαν τα παιδιά, και βασίστηκε σε διασκευή σκηνών από τις αρχικές ιστορίες, (η «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία», η «Βασίλισσα του Χιονιού», «Γούτου Γουπατού», «Δώρα στο μικρό Χριστό», «Που πήγαν τα Χριστούγεννα;»  και ο «Μπάρμπα – Πανώφ»).

1 4

dav

dav

dav

dav

dav

dav

17 18 19

Ο  Ιερός Ναός πλημμύρισε από παιδικές και νεανικές φωνές που, άλλοτε με αφηγηματικό τρόπο, άλλοτε εμμελώς, μετέφεραν στους προσκεκλημένους το ελπιδοφόρο μήνυμα της Γέννησης του Θείου Βρέφους, μήνυμα που πάνω από δύο χιλιάδες χρόνια τώρα γεμίζει αισιοδοξία τις καρδιές των ανθρώπων. Την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους οι Ιερείς του Ναού μας, οι συνεργάτες, καθώς επίσης οι Κατηχητές μας, τα Στελέχη του Νεανικού  Έργου και οι Γονείς των παιδιών. Στο τέλος της συγκινητικής εκδήλωσης, μοιράστηκαν δώρα στους Ιερείς και στα παιδιά.

TOP NEWS