Τα Summer Camp των Εκπαιδευτηρίων της Ι.Μητροπόλεως Πειραιώς, επισκέφθηκαν τις Κατασκηνώσεις της τοπικής Εκκλησίας (ΦΩΤΟ)

  • Δόγμα

Θυμίζουμε ότι συνολικά θα πραγματοποιηθούν πέντε (5) περίοδοι με την Δ΄ να ξεκινάει την προσεχή Δευτέρα 10 Ιουλίου. Για όλους τους συμμετέχοντες το πρόγραμμα αρχίζει στις 08:00 και θα ολοκληρώνεται στις 16:00.

Μία ξεχωριστή ημέρα έζησαν σήμερα μικροί και μεγάλοι σήμερα Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023 στην Χριστιανούπολη, στις Κατασκηνωτικές Εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, στο Πειραϊκό Χωριό, στην Παιανία Αττικής.

Τα παιδιά που συμμετέχουν στα θερινά προγράμματα (Summer Camp) των Εκπαιδευτηρίων της τοπικής μας Εκκλησίας, επισκέφθηκαν τις Κατασκηνώσεις μας, όπου σήμερα το πρωί ξεκίνησε η Β΄ Περίοδος που φιλοξενεί αγόρια Γυμνασίου και Λυκείου και, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ, επιδόθηκαν σε σειρά δραστηριοτήτων και πρωτότυπων παιχνιδιών απολαμβάνοντας τόσο τη χαρά της ομαδικότητας και της δημιουργικότητας, όσο και το φυσικό περιβάλλον.

Τα παιδιά, το εκπαιδευτικό προσωπικό και τα στελέχη, έζησαν όμορφες στιγμές Κατασκηνωτικής ζωής οι οποίες ολοκληρώθηκαν με κοινή τράπεζα.

Θυμίζουμε ότι συνολικά θα πραγματοποιηθούν πέντε (5) περίοδοι με την Δ΄ να ξεκινάει την προσεχή Δευτέρα 10 Ιουλίου. Για όλους τους συμμετέχοντες το πρόγραμμα αρχίζει στις 08:00 και θα ολοκληρώνεται στις 16:00.

Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν αρκετό παιχνίδι, πολλές εκπλήξεις, ημερήσιες εκδρομές, επισκέψεις στην κλειστή πισίνα της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, ομαδικά παιχνίδια δράσης, διαγωνισμούς με πολλές δόσεις χιούμορ και έπαθα – έκπληξη, καθώς και ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, επιτραπέζια αντισφαίριση, χόκεϋ, πληροφορική – ρομποτική, εξάσκηση στα Αγγλικά, καλλιτεχνική απασχόληση, θεατρικό παιχνίδι και πολλά ακόμα

Σχετικά με την διατροφή, προσφέρεται από την κουζίνα των Εκπαιδευτηρίων μας σε όλα τα παιδιά πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, γλυκίσματα και παγωτά.

Η συμμετοχή στο θερινό πρόγραμμα του Νηπιαγωγείου αφορά παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2017, 2018 και 2019, ενώ του Δημοτικού και του Γυμνασίου αφορά παιδιά ηλικίας 6 – 14 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές καλέστε στο 210 46 34 113 για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας  και στο 210 46 10 915 για τους μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.

Δείτε σχετικό φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.

TOP NEWS