Τα Τρίκαλα υποδέχτηκαν τη Χείρα του Αγίου Σπυρίδωνος – Φωτογραφίες

  • Dogma
τρίκαλα

Λαμπρά υποδέχθηκε  το απόγευμα της Πέμπτης 18 Απριλίου 2024 ο Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Μπάρας την Τιμία Δεξιά Χείρα του Αγίου Σπυρίδωνος, προερχομένης από τον Ι. Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στην Κέρκυρα, όπου βρίσκεται ολόκληρο το σκήνωμα του Αγίου.

Λαμπρά υποδέχθηκε  το απόγευμα της Πέμπτης ο Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Μπάρας την Τιμία Δεξιά Χείρα του Αγίου Σπυρίδωνος, προερχομένης από τον Ι. Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στην Κέρκυρα, όπου βρίσκεται ολόκληρο το σκήνωμα του Αγίου.

Της υποδοχής προέστη ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδκίου και Πύλης κ. Φιλόθεος, πλαισιούμενος από Ιερείς. Ακολούθως, τελέσθηκε Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός.

Στο κήρυγμά του κατά τον Αρχιερατικό Εσπερινό, ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος αναφέρθηκε στο Ιερό λείψανο του Αγίου Σπυρίδωνος τονίζοντας τη σημασία της πίστης στη ζωή των ανθρώπων ώστε να έχουν ευημερία.

Δεκάδες πιστών έσπευσαν να υποδεχθούν και να προσκυνήσουν την Τιμία Δεξιά Χείρα του Αγίου Σπυρίδωνος και να συμμετάσχουν στον Εσπερινό, προκειμένου να λάβουν τη χάρη και την ευλογία των Αγίων.

     

Πηγή: trikalaopinion.gr

TOP NEWS