Τεμαχίου Ιερού Λειψάνου της Αγίας Μαρίνης στη Μητρόπολη Κομοτηνής

  • Dogma
μαρίνης

Το απόγευμα της Πέμπτης, 13ης Ιουλίου 2023, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Ιμέρου, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεημών υπεδέχθη τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Μαρίνης

Το απόγευμα της Πέμπτης, 13ης Ιουλίου 2023, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Ιμέρου, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεημών υπεδέχθη τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Μαρίνης, το οποίον εκόμισε εκ του Ιερού Ναού Αγ. Μαρίνης Άνω Τούμπας, ο Προιστάμενος αυτού π. Διονύσιος Νικολαίδης, με την ευλογία του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου.

Αμέσως μετά την υποδοχή του ιερού Λειψάνου, το οποίο θα παραμείνει προς προσκύνηση και ευλογία των πιστών έως την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, ο Μητροπολίτης χοροστάτησε στην Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού και στον λόγο του, αφού ευχαρίστησε τον π. Διονύσιο για την ευγενική μεταφορά του Ιερού Λειψάνου, αναφέρθηκε στον οσιακό και μαρτυρικό βίο της Αγίας Μαρίνης και κάλεσε τους πιστούς να μιμηθούν την πίστη, το θάρρος και την ομολογία Της. Τέλος, ευχήθηκε διά πρεσβειών της Αγίας, υγεία και δύναμη σε όλους.

TOP NEWS