Τέταρτη Πανελλήνια Συνάντηση Ορθοδόξων Νέων στη Μητρόπολη Θηβών

  • Δόγμα

Στη Συνάντηση με θέμα: “Για μια ζωή με νόημα σε μια κοινωνία που αλλάζει”, αναπτύχθηκαν μια σειρά εισηγήσεων από διακεκριμένους ομιλητές και έγινε διάλογος μεταξύ των συμμετεχόντων.

Με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή από διάφορα μέρη της Ελλάδας πραγματοποιήθηκε η 4η Πανελλήνια Συνάντηση Ορθοδόξων Νέων, που φέτος έγινε στην Ιερά Μητρόπολή μας και συγκεκριμένα στις Κατασκηνώσεις μας στον Παρνασσό, από την Παρασκευή 18 έως την Κυριακή 20 Αυγούστου 2023, με τη συμμετοχή και ομάδας νέων της Μητροπόλεώς μας.

Στη Συνάντηση με θέμα: “Για μια ζωή με νόημα σε μια κοινωνία που αλλάζει”, αναπτύχθηκαν μια σειρά εισηγήσεων από διακεκριμένους ομιλητές και έγινε διάλογος μεταξύ των συμμετεχόντων. Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Θηβών κ. Γεώργιος απηύθυνε χαιρετισμό καλωσορίζοντας όλους τους φιλοξενούμενους, εισηγητές και νέους που συμμετείχαν στη συνάντηση, συζήτησε με τους νέους και άκουσε τους προβληματισμούς τους αλλά και τις προτάσεις τους για την καλυτέρευση της ζωής μέσα στη σημερινή κοινωνία.

Το πρωί της Κυριακής 20 Αυγούστου όλοι μετέβησαν στην Ιερά Μονή Ιερουσαλήμ, όπου συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να θαυμάσουν το όμορφο ιστορικό Μοναστήρι της Δαύλειας.

TOP NEWS