Θυρανοίξια Ι.Ν Αγ. Θεράποντος στον Αμπελώνα

  • Dogma
αμπελώνα

Μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς και κυρίως με τα χαμόγελα των παιδιών του ιδρύματος χρονίων πασχόντων «Αριστέα» στον Αμπελώνα, τελέσθηκαν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο και τους ιερείς του Αμπελώνα, την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 το απόγευμα τα θυρανοίξια του Ιερού Ναού του ιδρύματος.

Ο Ιερός Ναός του Αγίου Θεράποντος στον Αμπελώνα είναι αφιερωμένος στον άγιο Ιερομάρτυρα Θεράποντα, τον ιαματικό. Μετά την ακολουθία του αγιασμού η Φιλαρμονική του Δήμου Τυρνάβου παρουσίασε ένα ωραίο μουσικό πρόγραμμα και η Πρόεδρος Κέντρου Κοινωνικής Προνοίας Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Δήμητρα Ριζούλη, καλωσόρισε όλους τους επισκέπτες του ιδρύματος με πολλή αγάπη, εκφράζοντας την ικανοποίησή της και συγχρόνως την χαρά όλων των παιδιών και των συνεργατών του σπουδαίου αυτού έργου για την παρουσία τους και την στήριξή τους στην σεμνή αυτή τελετή, που ήταν όμως μία ξεχωριστή στιγμή για όλους και κυρίως για τα παιδιά του ιδρύματος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος ευχαριστώντας την Πρόεδρο και τους φορείς του ιδρύματος εξέφρασε την μεγάλη του χαρά που το ίδρυμα αυτό απέκτησε τόπο προσευχής και αγιασμού όλων όσων ζουν στην άριστη αυτή κοινότητα, στο ιερό, όπως το χαρακτήρισε αυτό ίδρυμα και ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλους όσους κοπιάζουν μέσα σε αυτό, ώστε να συντελείται ένα πραγματικά πολύ σπουδαίο έργο με θαυμαστά αποτελέσματα. Λόγους ακόμη στην ακολουθία αυτή του αγιασμού εξεφώνησαν ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης και ο Διοικητής 5ης ΥΠΕ κ. Νέστορας Αντωνίου.

egkainia_Aristeas-2 egkainia_Aristeas-1 egkainia_Aristeas-7 egkainia_Aristeas-5 egkainia_Aristeas-6

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ