Την προσεχή Κυριακή το 40ήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Κοσμά

  • Dogma
μνημόσυνο

Την προσεχή Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022, θα τελεσθεί το 40ημερο Μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κυρού Κοσμά, τηρουμένων των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου θα τελεσθεί η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Ποιμενάρχου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρού Κοσμά.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, την ίδια ημέρα στους Ενοριακούς Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως θα τελεσθεί ιερό μνημόσυνο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Κοσμά.

Η Μητρόπολη καλεί τους πιστούς να συμμετάσχουν στο ιερό Μνημόσυνο της ενορίας του και να προσευχηθούν υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού πνευματικού Πατρός και Ποιμενάρχου Κυρού Κοσμά.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στην ανακοίνωση της Μητρόπολης, έμφαση δίνεται στο γεγονός ότι σε όλους τους Ι. Ναούς θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

 

TOP NEWS