Τις νέες εγκαταστάσεις του Γραφείου Τύπου της Συνόδου επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος

  • Dogma
Τύπου

Τις νέες εγκαταστάσεις του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Οι νέες εγκαταστάσεις του Γραφείου Τύπου της Συνόδου στεγάζονται στον ανακαινισμένο και σύγχρονο χώρο του ισογείου του Συνοδικού Μεγάρου. Με τη μέριμνα του Αρχιεπισκόπου παραχωρήθηκαν στην Συνοδική Επιτροπή Τύπου, Δημοσίων Σχέσεων και Διαφωτίσεως δύο ευρύχωρα και πλήρως εξοπλισμένα γραφεία. Ο Αρχιεπίσκοπος επισκέφθηκε και ευλόγησε τον νέο διαμορφωμένο χώρο, όπου τον υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Γραφείου κ. Γεώργιος Βασιλείου. Ο κ. Βασιλείου ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την στήριξη και τη συμβολή του στην ανακαίνιση και την παραχώρηση των εγκαταστάσεων, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και να ευχαριστήσει τον Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου Επίσκοπο Μεθώνης κ. Κλήμη και τον Διευθυντή των Οικονομικών Υπηρεσιών Επίσκοπο Σαλώνων κ. Αντώνιο για την αμέριστη συμπαράστασή τους. Στη συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος ξεναγήθηκε στους χώρους και ενημερώθηκε για την δομή και την λειτουργία του Γραφείου.

unnamed

Ο Γραμματεύς της Συνοδικής Επιτροπής Τύπου, Δημοσίων Σχέσεων και Διαφωτίσεως, Αρχιμ. Διονύσιος Χατζηαντωνίου

Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου κ. Γεώργιος Βασιλείου

Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου κ. Γεώργιος Βασιλείου

unnamed-18

unnamed-17 unnamed-19 unnamed unnamed-11 unnamed-5Οι νέες αυτές εγκαταστάσεις κέρδισαν τις εντυπώσεις των δημοσιογράφων του εκκλησιαστικού ρεπορτάζ την εβδομάδα που συνεδρίαζε η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος, για την άνεση και τις παροχές προς διευκόλυνση των απαιτήσεων του ρεπορτάζ.

unnamed-17 unnamed-8 unnamed-12 unnamed-13 unnamed-18 unnamed-20

 

φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

TOP NEWS