Το Ιερό Λείψανο του Αγίου Ανδρέου στη Νέα Ιωνία Βόλου

  • Dogma
αγίου ανδρέα

Το Ιερό Λείψανο του Αγίου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου θα βρίσκεται στη Νέα Ιωνία Βόλου από το Σάββατο 25 Ιουνίου και έως την Πέμπτη 30 Ιουνίου.

Εξαιρετική ευλογία για τον ιερό Κλήρο και τον ευλαβή λαό του Βόλου και της Νέας Ιωνίας συνιστά η έλευση τεμαχίου του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Νέας Ιωνίας, ενόψει της πανηγύρεως του Ναού.

Το Ιερό Λείψανο, θα κομίσει το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022, στις 7.00 το απόγευμα, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γενεσίου της Θεοτόκου Πετριλίων Αγράφων, Αρχιμ. Θεόκλητος Δήμου, όπου και θα γίνει επίσημη υποδοχή στο προαύλιο του Ναού. Ακολούθως θα τελεστεί ο Αναστάσιμος Εσπερινός.

Την Κυριακή 26 Ιουνίου,  θα τελεστεί 7.00 – 10.00 π.μ. Όρθρος και η Θεία Λειτουργία. Στις 6.30μ.μ. θα τελεστούν ο Εσπερινός και το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, το πρωί 7.00 – 9.00 π.μ. ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, και το απόγευμα στις 6.30 μ.μ. Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση Αγ.Ανδρέου.

Το Ιερό Λείψανο θα παραμείνει προς προσκύνηση στον Ναό μέχρι και την Πέμπτη 30 Ιουνίου, εορτή των Αγίων  Δώδεκα Αποστόλων, οπότε θα επιστρέψει στην Ιερά Μονή, το απόγευμα, μετά τον Εσπερινό και την Ιερά Παράκληση που θα τελεστούν στις 6.30 μ.μ.

Ολόκληρο το πρόγραμμα της Ιεράς Πανηγύρεως εδώ.

TOP NEWS