Τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη

  • Dogma
όλγα κεφαλογιάννη

«Η Εκκλησία αγωνίζεται να μην έχει διαχωριστικές γραμμές ή χρώματα» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος μετά τη συνάντηση που είχε με τη βουλευτή της Ν.Δ. κ. Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ο Αρχιεπίσκοπος  κατά τη συνάντησή του με την Όλγα Κεφαλογιάννη, επεσήμανε πως «το ενδιαφέρον της Εκκλησίας είναι για όλο το λαό και για όλα τα θέματα. Επομένως συνεργαζόμαστε με οποιαδήποτε προσπάθεια για το καλό του λαού. Ελπίζουμε σε συνεργασία με την κ. Κεφαλογιάννη, με τον κάθε Υπουργό ή βουλευτή, αλλά και τον καθένα που αγαπά την Ελλάδα».

όλγα κεφαλογιάννη

Η κ. Κεφαλογιάννη αναφέρθηκε στην συνεργασία που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο όταν η ίδια υπηρέτησε ως Υπουργός Τουρισμού ενώ υπογράμμισε πως συζήτησαν για ζητήματα εκκλησιαστικής περιουσίας και κοινωνικής αλληλεγγύης. «Επειδή η Ελλάδα χρειάζεται μία νέα Εθνική αυτοπεποίθηση η διάθεσή μας είναι να συνεργαστούμε με τους θεσμούς, τους φορείς και όλους εκείνους που θέλουν να δώσουν νέα έμπνευση και όραμα στο λαό μας και κυρίως στους νέους.

όλγα κεφαλογιάννη

Η προσπάθεια της Κυβέρνησης για την κατάργηση νόμων και κατάλυση θεσμών, που τόσα χρόνια υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία, χωρίς διάλογο μας βρίσκει αντίθετους. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την Εκκλησία της Ελλάδος και τον Αρχιεπίσκοπο για να εμπνεύσουμε την ελληνική κοινωνία για μία νέα Εθνική αυτοπεποίθηση» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Κεφαλογιάννη.

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ