Τον Πειραιώς Σεραφείμ επισκέφθηκε ο Υπουργός Εργασίας

  • Dogma
πειραιώς σεραφείμ

Ο Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Κατρούγκαλος, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016.

Ο Υπουργός Εργασίας  Γιώργος Κατρούγκαλος στην επίσκεψή του στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, συνοδευόταν από τον ειδικό γραμματέα ΣΕΠΕ Γιάννης Σούκο.

Η επίσκεψη έλαβε χώρα, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.

Οι τρεις άνδρες αντήλλαξαν απόψεις με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας επί κοινωνικών θεμάτων και συζήτησαν δυνατότητες ενίσχυσης των ασθενών κοινωνικών στρωμάτων.

Επίσης ο καταγόμενος από τον Πειραιά Υπουργός, ενημερώθηκε από τον Σεβασμιώτατο για το κοινωνικό, φιλανθρωπικό, νεανικό και κοινωνικό έργο της τοπικής μας Εκκλησίας και αντηλλάγησαν απόψεις με κοινό άξονα την ενίσχυση των καθημερινών αναγκών των συνανθρώπων μας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον του προξένησε το εκπαιδευτικό έργο το οποίο παράγεται στην ολοκληρωμένη εκπαιδευτική κοινότητα της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, δεσμευόμενος μάλιστα ότι η επόμενη επίσκεψή του θα είναι στις εγκαταστάσεις όπου στεγάζεται αυτές οι δράσεις της τοπικής μας Εκκλησίας.

TOP NEWS