Τρίποντο στα «Καλάθια Αγάπης» έβαλε η Τρίπολη (βίντεο)

  • Dogma
καλάθια αγάπης

Η Τρίπολη «αγκάλιασε» την εκστρατεία «Καλάθια Αγάπης» για την ενίσχυση άπορων οικογενειών που διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά ο ΕΣΑΚΕ, αυτή την σεζόν με την συνδρομή και του ΠΣΑΚ.

Με την συνεργασία του Δήμου Τρίπολης, της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας και την συμβολή της κοινωνίας της Τρίπολης γέμισαν τρία «Καλάθια Αγάπης» πριν την έναρξη της χθεσινής (31/1) αναμέτρησης Αρκαδικός – Ολυμπιακός για την 16η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Την προσπάθεια στήριξε το Super Market ΚΟΛΛΙΑΣ, ενώ και ο ΕΣΑΚΕ έκανε την δική του προσφορά. Μέλη άπορων οικογενειών, εξάλλου, παρακολούθησαν τον αγώνα Αρκαδικός – Ολυμπιακός.

KALATHIA3310116 KALATHIA4310116

Πριν την έναρξη της συνάντησης, στο κλειστό ΔΑΚ Τρίπολης μίλησαν για την εκστρατεία «Καλάθια Αγάπης», που διοργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΕΣΑΚΕ, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης, ο Μητροπολίτης Μαντίνειας και Κυνουρίας Αλέξανδρος, ο κ. Δημήτρης Παυλής Δήμαρχος Τρίπολης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρκαδικός κ. Μιχάλης Σμυρνιώτης και ο μπασκετμπολίστας του Αρκαδικού κ. Άκης Καλλινικίδης για λογαριασμό του ΠΣΑΚ.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Αλέξανδρος, αμέσως μετά τη συνέντευξη , παρέμεινε στις κερκίδες για να θαυμάσει την ομάδα της πόλης του, αλλά και τη φιλοξενούμενή της.

TOP NEWS