Τσίπρας σε Ερντογάν: Εμείς ποτέ δεν σκεφτήκαμε να κάνουμε ορθόδοξες λειτουργίες σε τζαμί όπως κάνεις εσύ στην Αγιά Σοφιά!

  • Dogma
Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα είναι για δυο ημέρες στην Ελλάδα. Μια επίσκεψη που έχει συζητηθεί πολύ και μέσα σε ένα κλίμα το οποίο ο ίδιος έχει φροντίσει να δυναμιτίσει.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας συνοδεύεται από την σύζυγό του Εμινέ Ερντογάν. Τα μέτρα ασφαλείας στην Αθήνα είναι ήδη πολύ αυστηρά, ενώ το ίδιο αυστηρά θα είναι και αύριο Παρασκευή στην Κομοτηνή.

Ερντογάν: Καταλαβαίνω ότι ο «νεαρός» Τσίπρας θέλει λύση στο Κυπριακό
«Στη δυτική Θράκη, το ζήτημα του αρχιμουφτή, για το αν είναι εκλεγμένος ή δικορισμένος, συνιστά μια σοβαρή πληγή. Πιστεύω ότι ο αξιότιμος πρωθυπουργός θα μεριμνήσει για το ζήτημα. Για το ζήτημα των θρησκειών, μπορεί αν επιλυθεί σε συνεργασία των υπουργείων. Τα βήματα που θα καταβάλλουμε ειδικά στο Κυπριακό, θα είναι προς την κατεύθυνση δίκαιης και βιώσιμης λύσης. Ο κύριος Τσίπρας, καταλαβαίνω ότι λόγω του νεαρού της ηλικίας του, εξανίσταται για την συνέχιση του προβλήματος. Βλέπω ότι η πείρα που αποκόμισα από την διαδικασία είναι πολύτιμη. Αν είχε εφαρμοστεί η πρόταση Ανάν, δεν θα είχαμε τα προβλήματα με τα στρατεύματα. Η ελληνοκυπριακή πλευρά έκανε το στραβοπάτημα και φτάσαμε εδώ»!

Φουλ επίθεση από Τσίπρα! Νέο καρφί για την Αγιά Σοφιά!
«Εμείς δεν σκεφτήκαμε ποτέ σε τζαμί να κάνουμε θρησκευτική, ορθόδοξη λειτουργία. Όπως λανθασμένα γίνεται στην Αγιά Σοφιά. Πρέπει να υπάρχει βούληση για ελευθερία».

Διαβάστε περισσότερα στο newsit.gr

 

TOP NEWS