«Βοηθώ από το σπίτι»: Διαδικτυακός Έρανος Αγάπης από τη Μητρόπολη Δημητριάδος

  • Dogma
δημητριάδος

Με σύνθημα «Βοηθώ από το σπίτι, κάνω την αγάπη πράξη», η Μητρόπολη Δημητριάδος θα διενεργήσει μέσω του διαδικτύου Χριστουγεννιάτικο Έρανο Αγάπης, με σκοπό την ενίσχυση του πολύπλευρου φιλανθρωπικού της έργου.

Η Μητρόπολη Δημητριάδος προσαρμοζόμενη στις συνθήκες που έχει δημιουργήσει η συμφορά της πανδημίας και χωρίς να ξεχνά τους αναγκεμένους αδελφούς μας, η τοπική μας Εκκλησία δίνει την δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να στείλει με ηλεκτρονικό τρόπο όσα χρήματα δύναται στον λογαριασμό του Εράνου Αγάπης, μέσω ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, imd.gr, από την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2021. Η διαδικασία είναι απλή και σύντομη και μας επιτρέπει από το σπίτι μας να στείλουμε την αγάπη μας στους συνανθρώπους μας.

Εναλλακτικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν το ποσό που επιθυμούν στον Τραπεζικό Λογαριασμό του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ι.Μ. Δημητριάδος:

ΙΒΑΝ GR 0701102020000020229608771

Η Τοπική μας Εκκλησία προτρέπει όλους να αξιοποιήσουμε και αυτούς τους τρόπους προσφοράς και να ενημερώσουμε και όποιον θα επιθυμούσε να σταθεί αλληλέγγυος στην φιλανθρωπική δράση της.

 

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ