ΒΟΛΟΣ | Ο Μητροπολίτης καλεί εθελοντές να αγαπήσουν και να καθαρίσουν την πόλη

  • Dogma

Μετά τους «Atenistas» ήρθε η σειρά του Βόλου, να καθαριστεί εθελοντικά και μάλιστα με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ι.Μ. Δημητριάδος,  συγκροτείται κίνηση εθελοντών, με στόχο παρεμβάσεις καθαριότητας και ευπρεπισμού δημοσίων χώρων της πόλης του Βόλου και σύνθημα «Αγαπώ την πόλη μου». 

 

Η κίνηση, που οργανώνεται από τον Α.Σ. «ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ», αποσκοπεί, επίσης, στην ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, που αποτελούν βασικό παράγοντα πολιτισμού και υγιούς κοινωνικής συνύπαρξης.

 

Τα «εγκαίνια» της νέας και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας πρωτοβουλίας του μητροπολίτη Δημητριάδος θα γίνουν την ερχόμενη Κυριακή.

 

Ως πρώτη δράση επιλέχθηκε ο καθαρισμός του παραλιακού μετώπου, με επίκεντρο το Ιερό Παρεκκλήσιο της Παναγίας Τρύπας στη Γορίτσα, όπου ο Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος θα τελέσει τη Θ. Λειτουργία και θα παρουσίασει τη νέα πρωτοβουλία.

 

Αμέσως μετά, τρεις ομάδες εθελοντών θα προχωρήσουν προς τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου Ελένης Βόλου, προς το εργοστάσιο ΑΓΕΤ Ηρακλής και προς τον λόφο της Γορίτσας.

 

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ