Βράβευση Μητροπολίτο πρώην Άρτης Ιγνατίου από τον Ερυθρό Σταυρό

  • Dogma
άρτης

Σε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλης Άρτης, την οποία διοργάνωσε το Περιφερειακό Τμήμα Άρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, βραβεύθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρ. Άρτης κ. Ιγνάτιος.

Το συντονισμό της τελετής είχε ο Πρόεδρος του Τμήματος Άρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Γεώργιος Βασιλείου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιγνάτιος υπήρξε επι μία δεκαετία πρόεδρος του εν λόγω τοπικού Τμήματος. Παρέλαβε την τιμητική διάκριση από τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Δρ. Αντώνιο Αυγερινό και ευχαρίστησε για την τιμή στο πρόσωπό του, ευχόμενος δύναμη στο έργο της ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

dscn8087 dscn8081 dscn8072

Της βραβεύσεως του Σεβασμιωτάτου πρ. Άρτης κ. Ιγνατίου προηγήθηκε η απονομή πτυχίων στους νέους εθελοντές του τοπικού Τμήματος. Τα πτυχία έδωσαν ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Καλλίνικος και παριστάμενοι επίσημοι, μεταξύ των οποίων ο Βουλευτής του Νομού μας κ. Βασίλειος Τσίρκας και οι Δήμαρχοι Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης και Κεντρικών Τζουμέρκων κ. Μαρίνος Γαρνέλης. Επίσης, παρευρέθησαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Δημήτριος Βαρέλης και κα Αναστασία Σίμου και πλήθος κόσμου.

Η εκδήλωση μεταδόθηκε σε απευθείας σύνδεση μέσω του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Μητροπόλεως στη συχνότητα των 106,6 MHz και διαδικτυακά μ΄έσω της ιστοσελίδος www.radio.imartis.gr.

dscn8122 dscn8121 dscn8119 dscn8062 dscn8053 dscn8048 dscn8047

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ