Xριστουγεννιάτικη Γιορτή Βρεφονηπιακού Σταθμού Μητρόπολης Δημητριάδος

  • Dogma
χριστουγεννιάτικη

Με τα μάτια στραμμένα στο φως των Χριστουγέννων  οι λιλιπούτειοι μαθητές του νεοσύστατου Βρεφονηπιακού σταθμού της  Μητροπόλεως  Δημητριάδος   ‘ Άγιοι Απόστολοι’  , πραγματοποίησαν  την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σταθμού, την πρώτη τους  χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Γονείς και παιδιά συμμετείχαν στα  βιωματικά εργαστήρια που είχαν προετοιμαστεί από τις παιδαγωγούς του σταθμού. Τα σπισκοτόσπιτα στολίστηκαν με λευκή σοκολάτα, οι χριστουγεννιάτικες κάρτες διακοσμήθηκαν και γέμισαν με ευχές αγάπης , τα μικρά χεράκια έπλασαν πηλό και δημιούργησαν στολίδια για το δέντρο τους και τέλος οι καρδιές του φώτισαν ακόμη περισσότερο όταν κλήθηκαν να τυλίξουν με πράσινα χαρτόνια γάλατα εβαπορέ , να δημιουργήσουν το πιο ψηλό χριστουγεννιάτικο δέντρο και τέλος  να τα δωρίσουν στο ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες.

Ο Διευθυντής του Σταθμού κ . Δημήτριος  Σουλιώτης καλοσώρισε τους γονείς , τους ευχαρίστησε για την στήριξη τους  την πρώτη χρονιά του σταθμού και ευχήθηκε σε όλους  να έχουν καλά Χριστούγεννα  με υγεία, αγάπη και πίστη στις καρδιές τους!

TOP NEWS