Υποδοχή στη Βέροια της θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας Παναχράντου και της τιμίας Κάρας του Αγίου Παντελεήμονος από την Άνδρο

  • Dogma
Βέροιας

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου το απόγευμα έγινε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, τον ιερό κλήρο της Βέροιας, τις τοπικές αρχές και τον πιστό λαό η υποδοχή της τιμίας Κάρας του Αγίου Παντελεήμονος και της θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας Παναχράντου από την ομώνυμο Ιερά Μονή της Άνδρου, που μετέφερε στον μητροπολιτικό Ναό της Βέροιας ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Μονής Αρχιμ. κ. Ευδόκιμος.

Ακολούθησε Εσπερινός κατά τον οποίο χοροστάτησε και κήρυξε το θείο Λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων, συγχοροστατούντων και των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων Βρανίτσε κ. Ιγνατίου (Εκκλησία της Σερβίας) και Σουπράζλ κ. Γρηγορίου (Εκκλησία της Πολωνίας). Ο Σεβασμιώτατος κατά την ομιλία του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο που ευλόγησε την έλευση της ΕΙκόνος και της τιμίας Κάρας καθώς και τον Πανοσιολογιώτατο Καθηγούμενο κ. Ευδόκιμο για τον κόπο εις τον οποίο υπεβλήθη να τα συνοδεύσει ο ίδιος.

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ