Αυστραλίας Μακάριος: Στις 3 Αυγούστου στη Μελβούρνη

  • Dogma
αυστραλίας

Στις αρχές Αυγούστου και συγκεκριμένα το Σάββατο 3 Αυγούστου αναμένεται να φθάσει στη Μελβούρνη ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος

Ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας, αναμένεται να αφιχθεί στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης στις 11 το πρωϊ, όπου και έχει προγραμματιστεί θερμή υποδοχή.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας σχεδιάζει να περιοδεύσει ανά την Αυστραλία, προκειμένου να έχεις συναντήσεις με Ιερείς αλλά και παράγοντες της ομογένειας, προκειμένου να καταγράψει τις συνθήκες που επικρατούν για την εκκλησία.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του ομογενειακού τύπου λέγεται  ότι οι ενορίες θα δρομολογήσουν και λεωφορεία για το αεροδρόμιο προκειμένου να μπορέσουν οι πιστοί να πάνε στην υποδοχή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη Κυριακή 30 Ιουνίου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά τη Σύναξη των Δώδεκα Αποστόλων, ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος τέλεσε την πρώτη Θεία Λειτουργία ως Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας αφού την προηγούμενη ημέρα (το Σάββατο) είχε γίνει η ενθρόνισή του.

Το Πολυαρχιερατικό συλλείτουργο, του οποίου προεξήρχε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος κ. Μακάριος, τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Σίδνεϊ.

Πηγή: neoskosmos.com

TOP NEWS