Αυστραλίας Μακάριος: Σύσσωμος ο Ελληνισμός της Αυστραλίας θρηνεί και συμπάσχει με τον ελληνικό λαό

  • Dogma

«Προσευχόμαστε με όλη μας την καρδιά για τους συμπατριώτες μας που είναι τραυματίες, να αποκατασταθεί γρήγορα η υγεία τους και να αναρρώσουν πλήρως το συντομότερο δυνατό», τονίζει μεταξύ άλλον ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος στη γραπτή δήλωσή του αναφορικά με το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη. Αναλυτικά στη δήλωση του ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας αναφέρει: “Είμαι […]

«Προσευχόμαστε με όλη μας την καρδιά για τους συμπατριώτες μας που είναι τραυματίες, να αποκατασταθεί γρήγορα η υγεία τους και να αναρρώσουν πλήρως το συντομότερο δυνατό», τονίζει μεταξύ άλλον ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος στη γραπτή δήλωσή του αναφορικά με το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη.

Αναλυτικά στη δήλωση του ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας αναφέρει:

“Είμαι βαθιά συγκλονισμένος από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που συνέβη στην πατρίδα μας.

Σύσσωμος ο Ελληνισμός της Αυστραλίας θρηνεί και συμπάσχει με τον ελληνικό λαό, που βιώνει στιγμές ανείπωτου πόνου και οδύνης.

Προσευχόμαστε με όλη μας την καρδιά για τους συμπατριώτες μας που είναι τραυματίες, να αποκατασταθεί γρήγορα η υγεία τους και να αναρρώσουν πλήρως το συντομότερο δυνατό.

Είθε ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές των θυμάτων, και όσοι πενθούν για την απώλεια συγγενών και οικείων τους προσώπων, να λάβουν εξ ύψους παρηγορία και ενδυνάμωση”.

TOP NEWS