Aιμ. Περδικάρης: Το ΑΠΕ-ΜΠΕ θα συνεχίσει να στηρίζει το Οικ. Πατριαρχείο και να προβάλλει το πολυεπίπεδο και εξαιρετικά σημαντικό έργο του

  • Dogma
περδικάρης

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Οικουμενικού Πατριάρχη, κ.κ. Βαρθολομαίου γύρω από την προστασία του περιβάλλοντος και την οικολογία αναδείχθηκε μεταξύ άλλων στη συνάντηση που είχαν στο Φανάρι ο Παναγιώτατος με τον Πρόεδρο και Γενικό Διευθυντή του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αιμίλιο Περδικάρη.

Με αφορμή την παρουσία του στην Κωνσταντινούπολη για το Περιβαλλοντικό Φόρουμ που διοργάνωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ο κ. Περδικάρης επισκέφθηκε την έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου και τον κ.κ. Βαρθολομαίο.

Ενημέρωσε έτσι τον Οικουμενικό Πατριάρχη για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ για το περιβάλλον, αλλά και για τις προτεραιότητες του ΑΠΕ-ΜΠΕ για το επόμενο χρονικό διάστημα, δίνοντας έμφαση στις προσπάθειες για την τεχνολογική του αναβάθμιση και τη συνεργασία με φορείς, οργανισμούς και άλλα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Τον ενημέρωσε επίσης για την ανάληψη της προεδρίας της Ένωσης Βαλκανικών Πρακτορείων (ABNA-SE) εκ μέρους του ΑΠΕ-ΜΠΕ και παράλληλα τον διαβεβαίωσε ότι το ΑΠΕ-ΜΠΕ θα συνεχίσει να στηρίζει το Οικουμενικό Πατριαρχείο και να προβάλλει το πολυεπίπεδο και εξαιρετικά σημαντικό έργο του.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

TOP NEWS