ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Φανφάρες» αποκαλεί την επιστολή του Μεσογαίας ο Αρχιεπίσκοπος. Αποκάλυψε ότι μίλησε με ΣΔΟΕ

  • Dogma

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ | Με μια αποκλειστική δήλωση του στο Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων RNN, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, «σήκωσε το γάντι» που του «έριξε» ο Μητροπολίτης Μεσογαίας κ. Νικόλαος με την επιστολή του σχετικά με την υπόθεση των ελέγχων του ΣΔΟΕ στην Εκκλησία λέγοντας οτι αυτές οι κινήσεις είναι «φανφάρες».

 

Ερωτηθείς από το www.religiousnews.gr σχετικά με το τι προτίθεται να κάνει με την επιστολή του Μητροπολίτη Μεσογαίας, και αν θα την θέσει στην Διαρκή Ιερά Σύνοδο, ο κ. Ιερώνυμος είπε: «Έχω ήδη προηγηθεί της επιστολής. Έχω επικοινωνήσει με τον κύριο Στασινόπουλο (σ.σ. ο κ. Στέλιος Στασινόπουλος είναι ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ) και έχω ενημερωθεί».

Σχετικά με την επιστολή και την αντίδραση του Μητροπολίτη Μεσογαίας, ο κ. Ιερώνυμος είπε: «Αυτά είναι φανφάρες  Εγώ δεν λειτουργώ με φανφάρες».

 

Εκτός πάντως από το γεγονός της ενόχλησης του για την κίνηση του Μητροπολίτη Μεσογαίας, ο κ. Ιερώνυμος έβγαλε και μια είδηση. Το θέμα είναι τι ειπώθηκε με τον κ. Στασινόπουλο και αν η αντίδραση του Αρχιεπισκόπου θα σταματήσει εκεί.

 

Το www.religiousnews.gr επικοινώνησε με τον Μητροπολίτη Μεσογαίας ο οποίος δεν θέλησε να σχολιάσει την δήλωση του Αρχιεπισκόπου.

 

Ανδρέας Λουδάρος

 

 


 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ

Εξεγείρονται οι Μητροπολίτες για την αφωνία. Επιστολή Μεσογαίας

 

 

 

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ