Απόπειρα δολοφονίας κατα του Πάπα Φραγκίσκου απο Ισλαμιστές

  • Dogma

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας telegrafh, ο Ιρακινός Πρέσβης στο Βατικανό επιβεβαίωσε ότι απειλείται η ζωή του Πάπα Φραγκίσκου από τους ισλαμιστές εξτρεμιστές του Ιράκ, εξαιτίας των διεθνών παρεμβάσεών του για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την διακοπή των εχθροπραξιών.

Λότσιος Ιωάννης

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας telegrafh, ο Ιρακινός Πρέσβης στο Βατικανό επιβεβαίωσε ότι απειλείται η ζωή του Πάπα Φραγκίσκου από τους ισλαμιστές εξτρεμιστές του Ιράκ, εξαιτίας των διεθνών παρεμβάσεών του για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την διακοπή κάθε είδους εχθροπραξίας ή πολέμου.

Ο Πρέσβης, χαρακτηρίζει επικίνδυνη την μονοήμερη επίσκεψη του Φραγκίσκου στην Αλβανία, μια χώρα μουσουλμανική, ενώ είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός για την επίσκεψη του Ποντίφικα στην Τουρκία.

«Αυτό το συγκρότημα των εγκληματιών δεν εκδίδει μόνο απειλές-στο Ιράκ έχουν ήδη παραβιάσει και καταστρέψει ορισμένους τόπους, από τους πλέον ιερούς τόπους της πίστης των Σιιτών. Δήλωσαν ότι όποιος δεν είναι μαζί τους είναι εναντίων τους, ή θα αλλαξοπιστήσει ή θα πεθάνει, και το κάνουν, είναι μια γενοκτονία», τόνισε ο Πρέσβης.

Οι ισλαμιστές επιθυμούν να επεκτείνουν το χαλιφάτο και στην Ρώμη και έκαναν λόγο για τοποθέτηση μιας μαύρης σημαίας στην βασιλική του Αγίου Πέτρου.

TOP NEWS