Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας: «Ακυρώνονται εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού».

  • Δόγμα

Η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας, ένεκα της έξαρσης του κορωνοϊού στη Νέα Νότια Ουαλία και τη Βικτώρια, τις δύο Πολιτείες της Αυστραλίας όπου καταγράφονται οι πιο ανησυχητικοί ρυθμοί μετάδοσης του ιού, ακυρωνοι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματισθεί για αρχές Ιανουαρίου 2022. Διαβάστε το Ανακοινωθέν της Αρχιεπισκοπής: Με αίσθημα ευθύνης, ενώπιον των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης […]

Η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας, ένεκα της έξαρσης του κορωνοϊού στη Νέα Νότια Ουαλία και τη Βικτώρια, τις δύο Πολιτείες της Αυστραλίας όπου καταγράφονται οι πιο ανησυχητικοί ρυθμοί μετάδοσης του ιού, ακυρωνοι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματισθεί για αρχές Ιανουαρίου 2022.

Διαβάστε το Ανακοινωθέν της Αρχιεπισκοπής:

Με αίσθημα ευθύνης, ενώπιον των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος και οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας αποφάσισαν, σε έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου, την ακύρωση σειράς τελετών και εορταστικών εκδηλώσεων που ήταν προγραμματισμένες εντός των πρώτων εβδομάδων του Ιανουαρίου, ενόψει της αρχής του νέου έτους, της εορτής των Θεοφανίων και των ονομαστηρίων του Αρχιεπισκόπου.

Πρόκειται για τελετές και εκδηλώσεις που θα ελάμβαναν χώρα στη Νέα Νότια Ουαλία και τη Βικτώρια, τις δύο Πολιτείες της Αυστραλίας όπου καταγράφονται οι πιο ανησυχητικοί ρυθμοί μετάδοσης του ιού.

Παράλληλα, ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Μακάριος και οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι απευθύνουν πατρική προτροπή προς τον ιερό Κλήρο και τον Λαό της τοπικής Εκκλησίας να προσέχουν και να τηρούν τα

προβλεπόμενα μέτρα, και πρωτίστως να προσεύχονται και να βρίσκονται να πνευματική εγρήγορση.

TOP NEWS