Αρχιεπισκοπή Θυατείρων: Θεολογική Βραδιά στον Καθεδρικό της Αγίας Σοφίας

  • ΔΟΓΜΑ

Περισσότερα από 70 άτομα από διάφορα μέρη του Λονδίνου συμμετείχαν στην πρώτη Θεολογική Βραδιά που διοργάνωσε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας, την Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στον ιστορικό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στην περιοχή Bayswater. Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Νικήτας μίλησε θεολογικά σε σχέση με το βιβλίο “Bad Religion”.

Τη συζήτηση διηύθυνε ο Ιερολογιώτατος Αρχιδιάκονος κ. Γεώργιος Τσουρούς, PhD, και ο Καθηγητής του King’s College του Λονδίνου κ. Billy Christmas. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με πλούσιο μπουφέ μεσογειακών εδεσμάτων και με σύντομη βραδινή προσευχή.

Η επόμενη Θεολογική Βραδιά θα πραγματοποιηθεί στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας την Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022, στις 19:00. Επίκεντρο της παρουσίασης και της συζήτησης θα είναι το βιβλίο «Wounded by Love: The Life and the Wisdom of St. Porphyrios». Τα εισιτήρια για την εκδήλωση θα διατεθούν σύντομα στη σελίδα του «Archdiocesan Eventbrite».

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον διοργανωτή αυτής της πρωτοβουλίας, Αρχιμ. κ. Νήφωνα Τσιμαλή στο: privateoffice@thyateira.org.uk

TOP NEWS