Αρχιεπίσκοπος Μακάριος: Το Κολλέγιο Αγ. Ιωάννη Preston θα συνεχίσει να λειτουργεί – Βίντεο

  • Dogma
μακάριος

Με την επίσκεψή του στο Κολλέγιο του Αγίου Ιωάννη στο Preston, την Πέμπτη, 8 Αυγούστου, ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας, κ. Μακάριος, διαβεβαίωσε ότι αυτό θα συνεχίσει να λειτουργεί.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής, ανέφερε ότι:

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας, κ.κ. Μακαρίος, κατά την πρώτη του ποιμαντική επίσκεψην στο Κολλέγιον του Αγίου Ιωάννου Preston, εξέφρασε τη βαθύτατη του χαρά και τον ενθουσιασμό του για τη συνεχή λειτουργία του Ελληνοοθόδοξου Κολλεγίου, όχι μόνον ως πρότυπο εκπαιδευτήριο ελληνιστικής παιδείας, αλλά και ελληνοορθόδοξου φρονήματος στην κοινωνία της Αυστραλίας εν γένει.

Ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος στο Κολλέγιο του Αγίου Ιωάννη

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Κολλεγίου του Αγίου Ιωάννη στη Μελβούρνη, στον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας, Μακάριο. Διαβάστε περισσότερα εδω: https://bit.ly/31ozsfZ

Gepostet von SBS Greek – SBS Ελληνικά am Mittwoch, 7. August 2019

Ο Σεβασμιώτατος είχε ήδη ενημερωθεί δι’ ανυπόστατες φήμες σχετικά με την διακοπή της λειτουργίας του Κολλεγίου. Με την επίσκεψή του εκεί διαβεβαίωσε ότι το Κολλέγιον θα συνεχίσει τη λειτουργία του και παράλληλα κατέθεσε την πεποίθησή του ότι το Σχολείο έχει ένα λαμπρό μέλλον.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Μακάριος ευελπιστεί σε μία στενή και καρποφόρα συνεργασία με όλους τους παράγοντες του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του Κολλεγίου, ώστε να επιτευχθεί ο τελικός στόχος της ανασυγκροτήσεώς του.

TOP NEWS