Αρχιερείς από την Ελλάδα στον Γενικό Πρόξενο στο Σύδνεϋ

  • Δόγμα

Άπαντες έγιναν δεκτοί με εγκαρδιότητα από τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος, κ. Ιωάννη Μαλλικούρτη, και τους συνεργάτες του, οι οποίοι ενημέρωσαν τους εξ Ελλάδος Αρχιερείς για τον ρόλο και τις δραστηριότητες του Γενικού Προξενείου

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στο Σύδνεϋ πραγματοποίησαν την Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος και Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος.

Τους ανωτέρω Αρχιερείς, οι οποίοι ευρίσκονται στην αυστραλιανή μεγαλούπολη, προσκεκλημένοι της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, για να συμμετάσχουν στην επικείμενη 12η Κληρικολαϊκή Συνέλευση (24-27 Σεπτεμβρίου), συνόδευσαν στο Ελληνικό Προξενείο ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος και οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Σινώπης κ. Σιλουανός και Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος.

Άπαντες έγιναν δεκτοί με εγκαρδιότητα από τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος, κ. Ιωάννη Μαλλικούρτη, και τους συνεργάτες του, οι οποίοι ενημέρωσαν τους εξ Ελλάδος Αρχιερείς για τον ρόλο και τις δραστηριότητες του Γενικού Προξενείου, καθώς και για την αγαστή συνεργασία του με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

TOP NEWS