Χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση στην Αρχιεπισκοπή Θυατείρων

  • ΔΟΓΜΑ

Η εορταστική βραδιά περιελάμβανε ζωντανή χριστουγεννιάτικη τζαζ μουσική, χορό, δωρεάν κληρώσεις, απονομή βραβείων, πλούσιο μπουφέ με μεσογειακή κουζίνα και ποτά.

Περισσότεροι από εκατόν πενήντα νέοι ενήλικες συγκεντρώθηκαν από διάφορα μέρη του Ηνωμένου Βασιλείου στο Ελληνικό Κέντρο (Hellenic Centre) του Λονδίνου, τη περασμένη Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, ώστε να απολαύσουν τις χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας μέσω του προγράμματος “Enlightened Evenings”.

Η εορταστική βραδιά περιελάμβανε ζωντανή χριστουγεννιάτικη τζαζ μουσική, χορό, δωρεάν κληρώσεις, απονομή βραβείων, πλούσιο μπουφέ με μεσογειακή κουζίνα και ποτά.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Μεγάλη Αίθουσα του Ελληνικού Κέντρου που μετατράπηκε σε “Χώρα των Θαυμάτων των Χριστουγέννων”.

Το πνεύμα της συναδέλφωσης, της αλληλεγγύης και της χριστουγεννιάτικης ζεστασιάς, άγγιξε όλους τους παρευρισκομένους.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας χαιρέτησε τους νέους που συμμετείχαν και έκανε ανακοινώσεις με σχετικές φιλανθρωπικές δωρεές. Χίλιες λίρες προσφέρθηκαν στην Αρχιεπισκοπική Τράπεζα Τροφίμων “Olive Branch Aid” για το συνεχιζόμενο φιλανθρωπικό της έργο και χίλιες λίρες στην Ελληνορθόδοξη Ακαδημία “Άγιος Κυπριανός”, για την ενίσχυση της Ελληνορθόδοξης Παιδείας. Η ανακοίνωση έγινε δεκτή από τους συμμετέχοντες με ενθουσιασμό και χαμόγελα.

Στόχοι αυτής της διοργάνωσης είναι να καλλιεργηθεί η συντροφικότητα, η ενότητα και ο πολιτισμός μεταξύ των νέων, ενώ υποστηρίζεται σθεναρά η ανάπτυξη ενός φιλανθρωπικού πνεύματος στην ευρύτερη κοινότητα.

Χορηγοί αυτής της χαρούμενης χριστουγεννιάτικης βραδιάς ήταν δύο ανώνυμοι δωρητές, το Ίδρυμα Χρήστος Λάζαρης, το “Ελληνικό Κέντρο”, “Demetriou and English” και ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Νικήτας.

 

TOP NEWS