Δημοφιλής Ρώσος ιερέας: Σε 30 χρόνια οι Ρώσοι θα είναι Μουσουλμάνοι και Κινέζοι

  • Dogma
ρώσοι

Ο πατέρας Dmitry Smirnov, αρχιερέας και επικεφαλής της Επιτροπής της Ρωσικής Εκκλησίας για την Οικογένεια, είναι ένας πολύ δημοφιλής Ρώσος ιερέας με δική του ιστοσελίδα και κανάλι στο youtube με πολλούς ακόλουθους, ο οποίος λέει συχνά στα κηρύγματα του ότι η Ρωσία πρέπει να αποκαταστήσει τη μοναρχία και ότι η δημοκρατία είναι μια φάρσα που ωφελεί μόνο τους πλούσιους.

Αυτή τη φορά ο πατέρας Dmitry Smirnov, προχώρησε ένα βήμα παρακάτω εκφράζοντας την  ανησυχία του ότι σε τριάντα χρόνια ο ρωσικός πληθυσμός θα αποτελείται από Μουσουλμάνους και Κινέζους.

«Η Ουκρανία, η Λευκορωσία και η Ρωσία πεθαίνουν. Σαν ρωσικό έθνος μας μένουν μόνο τριάντα χρόνια. Οι Μουσουλμάνοι θα κατοικούν στο ευρωπαϊκό τμήμα, και το ασιατικό τμήμα θα γίνει Κινέζικο» σημειώνει χαρακτηριστικά σε βίντεο, το οποίο δημοσιεύεται στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Το Βυζάντιο ήταν το κέντρο του κόσμου στην εποχή του και τώρα «αυτό το Βυζάντιο δεν υπάρχει πια», είπε, προσθέτοντας ότι παρόμοια κατάσταση μπορεί να παρατηρηθεί στη σύγχρονη Ρωσία. «Όπως η Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη μετατράπηκε σε τζαμί, έτσι κι ο Καθεδρικός Ναός της Μόσχας θα μπορούσε να μετατραπεί σε έναν μεγάλο μιναρέ, αν βγάλει κανείς τον σταυρό του» τόνισε.

«Η κατάσταση μπορεί να σωθεί μόνο από ένα θαύμα και μόνο ο Θεός κάνει θαύματα» κατέληξε, υπογραμμίζοντας  ότι χρειάζεται πίστη.

TOP NEWS