Εγκαίνια γυμανστηρίου από τον Αμερικής Ελπιδοφόρος

  • Dogma
αμερικής

Εν μέσω εορταστικού κλίματος, η Κοινότητα της Αναστάσεως του Μπρούκβιλ εγκαινίασε το υπερσύγχρονο κλειστό γυμναστήριο της, σε μια πανηγυρική τελετή, η οποία έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου.

Επρόκειτο για την ολοκλήρωση μιας πολυετούς προσπάθειας για την επέκταση των εγκαταστάσεων της Κοινότητας, με φόντο έναν χώρο – σύμβολο, ο οποίος θα συνείσφερει στην προσέλκυση της νεολαίας αλλά και την πιο δυναμική ανάπτυξη των κοινωνικών δράσεων, με το νεανικό αθλητισμό σε πρώτο πλάνο.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο, ενώ ιδιαίτερο συμβολισμό είχε η παρουσία του Αρχιεπισκόπου πρώην Αμερικής κ. Δημητρίου, επί των ημερών του οποίου είχαν αρχίσει να μπαίνουν μπροστά τα σχέδια από το κοινοτικό συμβούλιο της ενορίας του Μπρούκβιλ.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργασίες για την ανέγερση του γυμναστηρίου ήταν προγραμματισμένες να ξεκινήσουν το 2020, με το ξέσπασμα της πανδημίας να πηγαίνει πίσω τα σχέδια.  Παρόλα αυτά, το έργο θεμελιώθηκε τον Μάιο του 2022 και εν τέλει τέθηκε σε λειτουργία μετά από ενάμιση χρόνο, με την πρόοδο του έργου να ξεπερνάει κάθε προσδοκία.

Το “παρών” έδωσε ακόμη ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Ντίνος Κωνσταντίνου, όπως επίσης και φορείς από το Γκλεν Κόουβ, το Μπρούκβιλ, το Όιστερ Μπέι και την Κομητεία του Νάσο.

 

TOP NEWS