Εκδήλωση τιμής στην 28η Οκτωβρίου από την Ι.Μ. Κορίνθου

  • Dogma

Γίνεται γνωστό ότι με αφορμή την Επέτειο του «ΟΧΙ» την Κυριακή 28η Οκτωβρίου 2012 στις 6.00 το απόγευμα, στην Κροκίδειο Αίθουσα (δίπλα στην παλιά Ιερατική), η Ιερά Μητρόπολη μας διοργανώνει «εκδήλωση τιμής» γι᾿ αυτούς που θυσίασαν τη ζωή τους ακριβοπληρώνοντας την λευτεριά μας.

 

Η Εκδήλωση στο Α’ Μέρος περιλαμβάνει μουσικό πρόγραμμα από την «Χορωδία Κορίνθου» υπό την διεύθυνση του χοράρχου κ. Αλεξάνδρου Παπαγιανοπούλου, αποτελούμενο από επίκαιρα τραγούδια και στο Β’ Μέρος ομιλία από τον κ. Λάμπρο Ψωμά, Θεολόγο, με θέμα: «’’ΟΧΙ’’ Μια πράξη Πίστης, Ελευθερίας και Δόξας».

 

Καλείσθε όλοι όπως παρευρεθείτε σ᾿ αυτήν την εκδήλωση αποτείνοντας τον οφειλόμενο «φόρο τιμής» σ᾿ αυτούς που αγωνίσθηκαν και τελικά θυσιάστηκαν στα χιονισμένα βουνά της Πίνδου αλλά και απ᾿ άκρη σ᾿ άκρη της Πατρίδας μας βροντοφωνάζοντας το «ΟΧΙ» στους κατακτητές.

 

Κατά την Εκδήλωση, θα εκτεθούν  εφημερίδες από την εποχή του 1940.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία [Δελτία Τύπου] αναμεταδίδονται ως έχουν χωρίς καμία παρέμβαση από την συντακτική μας ομάδα. Εαν ενδεχομένως υπάρξει ρεπορτάζ με βάση τα δελτία αυτά, δημοσιεύεται στην σχετική κατηγορία. 

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ