Ερντογάν- Αγία Σοφία: Απόδειξη άλωσης ότι έγινε τζαμί

  • Dogma
ερντογάν

Άκρως προκλητικός ο Ερντογάν  για μια ακόμη φορά: Η λειτουργία της Αγίας Σοφίας ως τζαμί, αποτελεί και την απόδειξη της άλωσης , δήλωσε μιλώντας σε κομματικά στελέχη. 

Ειδικότερα, ο Τούρκος Πρόεδρος αναφερόμενος στην Αγία Σοφία, τόνισε ότι η άλωση της πόλης έχει πολύ μεγάλη σημασία για τον αγώνα των Τούρκων

Εντωμεταξύ, χαρακτήρισε αχάριστους όσους μιλούν για την ανεργία στη Τουρκία, καθώς – όπως είπε – κάνουν λάθος και «όποιος θέλει ψωμί υπάρχει». Οι προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου έγιναν στο πλαίσιο ομιλίας σε κομματικά στελέχη, καθώς έχει ήδη ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος, παρόλο που ακόμα δεν είναι δεδομένο το πότε θα διεξαχθούν οι εκλογές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ανταποκριτή του ΣΚΑΙ στην Τουρκία, Μανώλη Κωστίδη, για τον Τούρκο Πρόεδρο το Ίσλάμ έχει άμεση σύνδεση με την οικονομία της χώρας αφού όπως αναφέρει τις τελευταίες εβδομάδες , θα εφαρμόσει τον ισλαμικό νόμο, ο οποίος προβλέπει μηδενικά επιτόκια καθώς ο τόκος θεωρείται αμαρτία.

Ο Πρόεδρος Ερντογάν χαρακτηριστικά έχει δηλώσει πως ο τόκος κάνει τον πλούσιο, πλουσιότερο και τον φτωχό, φτωχότερο και ο ίδιος θα καταφέρει να φέρει τον λαό του στα επίπεδα που επιθυμεί και ονειρεύεται.

Φωτογραφία αρχείου: Intimenews

 

 

 

TOP NEWS